Sistemul S9000

Sistemul S9000

 

Inovativul sistem combinat S9000

 
Noul sistem GEALAN S9000 reuneste, ca sistem combinat cu adancime de constructie de 83 mm, atat caracteristicile si avantajele sistemului cu garnitura mediana cat si pe cele ale sistemului cu garnitura de bataie. Adancimea mare de constructie, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Astfel, ferestrele raspund chiar si celor mai exigente cerinte.
 
Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietati de izolare nu este o intamplare, ci rezultatul unor lucrari de dezvoltare orientate in acest scop. Succesul ne da dreptate. Numeroase calcule au evidentiat valori de izolare termica uimitoare. Scopul dezvoltarii a fost de la inceput obtinerea unei valori de izolare termica Uf de 0.92 W/m² K si astfel potentialul de casa pasiva. Aceasta a reusit prin suma detaliilor inovative din formarea sistemului.
 
Mai multe detalii puteti afla accesand micro-siteul dedicat noului sistem, la urmatoarele adrese: www.ferestrepentrucasepasive.ro sauwww.fereastrapentrucasapasiva.ro.
Avantaje:
  • Concept inteligent de garnituri cu 3 planuri de etansare
  • Izolare termica si fonica foarte bune prin geometria cu 6 camere si prin adancimea mare de constructie la toc si cercevea
  • potrivit pentru preluarea a 3 foi de geam, cu grosime pana la 54 mm
  • Optimizat pentru lipirea uscata a sticlei de cercevea, STV®